AT Bookings, Cloud 9 en Anna Agency bundelen kracht, kennis en kunde

Sinds 1 september 2016 zijn Cloud 9 en Anna Agency partner geworden in AT Bookings, waarmee een unieke samenwerking in de muziekindustrie is ontstaan. Hiermee bundelen drie gerenommeerde partijen - met ieder hun eigen specialisme - kennis, kracht en kunde om de positie van AT Bookings op de Nederlandse en internationale markt verder uit te bouwen.

Edwin Jansen (CEO AT Bookings) legt uit: "Wij hebben AT Bookings vanaf 2001 opgebouwd als een boekingskantoor met managementvisie, waardoor wij artiesten meer kunnen bieden dan alleen de verkoop van live optredens. In het verleden werkte AT Bookings nauw samen met AT Management aan de ontwikkeling van carrières, maar dit is ten gevolge van het stoppen van deze activiteiten eind 2014 opgehouden. Met deze twee sterke partners, die beiden veel aan carrièreontwikkeling doen, kunnen we binnen AT Bookings weer op dezelfde manier meerwaarde bieden. Daarnaast zijn Cloud 9 en Anna Agency internationaal zeer ervaren spelers waardoor wij ook buiten de grenzen veel meer voor onze artiesten kunnen betekenen. Ik heb enorm veel zin in de samenwerking en zal zelf ook weer direct bij de carrière van diverse artiesten betrokken zijn. Dat blijf ik toch het leukste vinden!"

Cloud 9 & Armada
Raymond van Vliet (CEO Cloud 9): "Cloud 9 is als uitgever en platenmaatschappij zeer actief binnen de genres urban/hiphop met artiesten als Sevn Alias, Josylvio, Firstman, Esko en Hef. De ontwikkelingen die je tien jaar geleden zag binnen "de dance" komen nu terug binnen dit genre. AT Bookings vertegenwoordigt een aantal van de grootste namen in dit segment, net als wij. Ik verwacht dat de markt kan worden vergroot als het live aanbod nog beter onder de aandacht kan worden gebracht bij de doelgroep, hetgeen we nu gezamenlijk gaan doen! Zoals bijvoorbeeld het succesvolle concept "Ronnie Flex & Friends in Ahoy" dat navolging kan vinden met artiesten uit het netwerk van Cloud 9.

Daarnaast zijn we als label muzikaal breed georiënteerd. Het eveneens breed georiënteerde AT Bookings kan sterk bijdragen aan de ontwikkeling van de artiesten op ons label. Cloud 9 & Armada, zoals bekend verbonden aan elkaar, kunnen gezamenlijk gezien worden als één van de grootste spelers op de internationale dance-markt en deze kracht inzetten ten behoeve van AT Bookings."


Anna Agency
Anna Knaup (CEO Anna Agency): "Wij zijn zowel internationaal als nationaal gericht bij de ontwikkeling van artiesten als Hardwell, Dannic, Dyro, Sick Individuals en Kris Kross Amsterdam etc. Voor ons betekent de participatie een verbreding van de activiteiten en versterking van onze aanwezigheid op de Nederlandse markt. Wij zien daarnaast enorme kansen voor groei van zowel AT Bookings als de aangesloten artiesten door ons grote internationale netwerk en kennis open te stellen en te bundelen. Ook zien wij kansen voor cross-over samenwerking tussen de aangesloten artiesten bij de verschillende bedrijven. Met de combinatie van deze partijen kunnen we echt een bijzonder platform voor artiesten gaan creëren!"

AT Bookings
AT Bookings verzorgt de boekingen voor een breed scala aan acts: live-bands, DJ's, artiesten, personalities en urban-acts. Sinds de start van AT Bookings in het jaar 2000 verzorgen deze acts optredens op de meest uiteenlopende evenementen zoals festivals, poppodia en clubs, maar ook in het zakelijke segment zoals bedrijfsevenementen of privé-feesten.

Overig nieuws

Agenda

Meer agenda