Sluiten X

STUUR ONS JE VRAAG EN EEN VAN ONZE BOOKERS NEEMT CONTACT MET JE OP

verstuur

WANNABEASTAR boeken

All-girl Punk in een pop jasje, Rock met een vuig sausje

WANNABEASTAR boeken?

Wil je WANNABEASTAR boeken? AT Bookings is het officiŽle boekingskantoor van WANNABEASTAR. Hier kan je een optreden van WANNABEASTAR boeken. Vraag een offerte aan bij onze boekers. Het verplicht je tot niets.

Video

Biografie

Punkrock act WANNABEASTAR is een levende legende in het Nederlandse uitgaanscircuit. De attitude die frontvrouw Jojanneke tijdens haar DJ-gigs had, ontbreekt ook in de nieuwe formatie met live band niet! De hoge hakken en uitzonderlijke pakjes overigens ook niet.

De naam WANNABEASTAR is eigenlijk een soort middelvinger naar iedereen die denkt ďinĒ te zijn. Because everybody wants to be a star, toch? Met haar solo-debuutalbum WANNABEANALBUM uit 2011 werd ze opgemerkt door producers als Stuart Price (Madonna, Killers), Diplo en Switch. Ook voor festivalprogrammeurs bleef ze niet onopgemerkt.

Solo rockte ze al meer dan 10x Paradiso, behaalde fame op BBC Radio 1 en toerde langs alle festivals. Vanaf nu is WANNABEASTAR met nieuwe all-female band te boeken. Punk in een pop jasje, Rock met een vuig sausje, kotsen met flair... Hoe dan ook: het rockt!

Download persfoto

Download presskit

Bezoekers bekeken ook