Sluiten X

STUUR ONS JE VRAAG EN EEN VAN ONZE BOOKERS NEEMT CONTACT MET JE OP

verstuur

Ronnie Flex & Deuxperience Band boeken

3voor12: "Dit kan naar Pinkpop en Lowlands, als ze een beetje lef hebben zelfs naar North Sea Jazz."

Ronnie Flex & Deuxperience Band boeken?

Wil je Ronnie Flex & Deuxperience Band boeken? AT Bookings is het officiŽle boekingskantoor van Ronnie Flex & Deuxperience Band. Hier kan je een optreden van Ronnie Flex & Deuxperience Band boeken. Vraag een offerte aan bij onze boekers. Het verplicht je tot niets.

Video

Biografie

NRC: "De combinatie van zijn warmbloedige rap-zang met orgel, percussie en koortjes van twee achtergrondzangeressen bleek een grote sprong vooruit: er was dynamiek op het podium, en de emotie in zijn liedjes kreeg haast onherkenbaar meer reikwijdte."

Deze bijzondere samenwerking laat een nieuwe kant van de Capellense artiest zien, die voorheen altijd met tape werkte. Sinds 2012 stond Ronnie Flex met maar liefst 37 tracks en samenwerkingen in de Single Top 100. In 2014 bracht Ronnie Flex zijn eerste album 'De Nacht Is Nog Jong, Net Als Wij Voor Altijd' uit. Een jaar later scoorde hij diverse hits en won vele prijzen met het gezamenlijke album 'New Wave'. In 2016 was Ronnie Flex onder meer te horen op (#1) hits met Lil' Kleine en Broederliefde. In het komende jaar is het weer tijd voor eigen muziek met nu al de eerste nummer 1-hit 'Energie'.

Download persfoto

Bezoekers bekeken ook