Sluiten X

STUUR ONS JE VRAAG EN EEN VAN ONZE BOOKERS NEEMT CONTACT MET JE OP

verstuur

Kid de Blits boeken

Kid de Blits boeken?

Wil je Kid de Blits boeken? AT Bookings is het officiŽle boekingskantoor van Kid de Blits. Hier kan je een optreden van Kid de Blits boeken. Vraag een offerte aan bij onze boekers. Het verplicht je tot niets.

Video

Biografie

Kid de Blits werd, in zijn eigen woorden, 'geadopteerd' door Boaz van de Beatz. Vanaf dat moment ging het hard. Hij gooide direct hoge ogen met zijn entree op de 'Nooit Meer Slapen' remix met Ronnie Flex en Bokoesam van Yellow Claw en zette dit succes voort met de single en videoclips van 'Uit De Noordzee', 'Benzine', 'Brief' en 'Val In Je Huis'.

Met zijn robuuste Safehouse EP zet Kid de Blits de toon opnieuw. Op deze 10 tracks tellende langspeler gaat hij de samenwerking aan met verschillende artiesten, waaronder Ronnie Flex, Idaly, Murda, Def Major en Cartiez. De producties werden voor hun rekening genomen door niemand minder dan Jack $hirak en P.Ape.

Live weet je met Kid de Blits zeker dat het dak eraf gaat; deze energieke performer weet namelijk als geen ander hoe je een feestje bouwt!

Download persfoto

Agenda

Meer agenda

Bezoekers bekeken ook