Sluiten X

STUUR ONS JE VRAAG EN EEN VAN ONZE BOOKERS NEEMT CONTACT MET JE OP

verstuur

House4Pleasure boeken

House4Pleasure boeken?

Wil je House4Pleasure boeken? AT Bookings is het officiŽle boekingskantoor van House4Pleasure. Hier kan je een optreden van House4Pleasure boeken. Vraag een offerte aan bij onze boekers. Het verplicht je tot niets.

Video

Biografie

In 2011 besloten beste vrienden Hylke van Grinsven (1981) en Pascal van drie (1986) hun liefde voor House-music te bundelen in ťťn act: House4Pleasure. Ze organiseerden een aantal uitverkochte feesten en draaiden vervolgens op grote events als Ultrasonic, Sundaypeople, BLSSD, Metz, Festifoort, Sunbeats en meer.

De mannen geven enorm veel energie en weten dit als geen ander over te brengen naar iedere dansvloer. Hun stijl is een combinatie van groovy, funky, deep- en techhouse. Met eigen edits weten ze iedere keer weer een herkenbaar en uniek geluid neer te zetten.

Hun eerste eigen productie "Brace yourself for he Bass" is onlangs verschenen op Todd Terry's InHouse Records. En dat is nog maar het begin! De mannen zijn zeer ambitieus en we kunnen de komende tijd meer producties gaan verwachten. So Brace yourself!

Download persfoto

Download presskit

Agenda

Meer agenda

Bezoekers bekeken ook