Sluiten X

STUUR ONS JE VRAAG EN EEN VAN ONZE BOOKERS NEEMT CONTACT MET JE OP

verstuur

Gewoon Thomas boeken

Gewoon Thomas boeken?

Wil je Gewoon Thomas boeken? AT Bookings is het officiële boekingskantoor van Gewoon Thomas. Hier kan je een optreden van Gewoon Thomas boeken. Vraag een offerte aan bij onze boekers. Het verplicht je tot niets.

Video

Biografie

Thomas van Grinsven ( 's-Hertogenbosch 24 februari 1994) is een Nederlandse YouTuber (Gewoon Thomas) en model. Maakte op 16-jarige leeftijd zijn eigen modellenportfolio dat hij op Instagram plaatste, werd online gescout en kreeg een contract bij een Modellenbureau te Amsterdam, deed opdrachten voor o.a. Tommy Hilfiger en Calvin Klein.

Juni 2015 startte Thomas zijn eigen YouTube-kanaal, hij had hier zoveel plezier in dat hij al snel wekelijks een video plaatste. Tegenwoordig verschijnt er elke zondag een nieuwe video op zijn kanaal waarbij hij Struggles van kijkers bespreekbaar maakt, bucketlist items uitvoert, het weeknieuws bespreekt en challenges met andere Youtubers aangaat. De altijd vrolijke, positieve Thomas viel al gauw op tussen de vele YouTubers en 20 april 2017 bereikte hij de mijlpaal van 100.000 abonnees.

Download persfoto

Bezoekers bekeken ook