Sluiten X

STUUR ONS JE VRAAG EN EEN VAN ONZE BOOKERS NEEMT CONTACT MET JE OP

verstuur

Défano Holwijn boeken

Défano Holwijn boeken?

Wil je Défano Holwijn boeken? AT Bookings is het officiële boekingskantoor van Défano Holwijn. Hier kan je een optreden van Défano Holwijn boeken. Vraag een offerte aan bij onze boekers. Het verplicht je tot niets.

Video

Biografie

Als je het dan toch over star-quality hebt: Défano Holwijn (23) hééft al een enorme fanclub die hem op de voet volgt. Met ruim 240.000 volgers op YouTube is hij één van de succesvolste vloggers van ons land, met ludieke filmpjes die hem overal en nergens brengen.

Een uit de hand gelopen hobby, maar die komt hem uitstekend van pas als muzikant. "Nu komt alles samen. Dat is heel mooi om te zien." De constante flow van filmpjes heeft hem de nodige discipline geleerd, wat voor zijn bijdrages aan Blauwdruk Boothprint bijzonder goed uitkomt.

Net als in zijn vlogs wil hij ook als muzikant bovenal zichzelf zijn. "Die gekke teksten komen zomaar in me op. Het moet vlot, scherp en geinig zijn." Dat is in elk geval gelukt op de lekker ondeugende single Rewind. Dankzij Défano zal 'pompoensoep' nooit meer hetzelfde zijn. Ik moet heel hard lachen als ik dat nu ergens op het menu zie staan."

Download persfoto

Bezoekers bekeken ook